Pokud pečete jablečný štrůdl, slupky z jablek rozhodně nevyhazujte….

Dnes jsem se rozhodla upéci jablečný štrůdl. Máme ho moc rádi. Po oloupání jablek slupky ještě využívám. 🙂

Dělám LAHODNÝ ČAJ Z JABLEČNÝCH SLUPEK.

Hrst slupek (dávám  spíš více než méně, aby nebyl čaj mdlý) zalijeme horkou vodou,

přidáme špetku skořice.

Macerujeme  cca 30 minut.

Poté čaj přecedíme.

Výluh krásně voní a je lahodný.

Má ale i léčivé účinky-  posiluje organismus, dodává mu vitalitu, zejména po různých nemocích.

Můžeme jej popíjet 3x denně v době  rekonvalescence a  při únavě. 

 

 

Jsem autorkou také e-booků : „Jak se stát bylinářem, když o tom zatím nic nevím. „

„Jak se vyznat v účincích rostlin.“

“Čarovná lékárna kolem našeho domu”

 

 


UPOZORNĚNÍ!!!

Při závažných zdravotních potížích vždy raději konzultujte lékaře ve vašem nejbližším okolí. V některých stavech je lékařská pomoc nezbytná a nelze se omezovat jen na postupy alternativní medicíny. Vhodné je též ubezpečit se, že se jedná jen o banalitu a nikoliv o život ohrožující stav.  Léčivé rostliny jsou tu pro nás, mohou vám výborně pomoci v počátcích některých onemocnění, jako podpůrná terapie či preventivně. V žádném případě ale v závažných stavech nemohou nahradit lékařskou péči. Cílem tohoto webu je – informovat vás o mocné síle přírody, podpořit vás v možnostech samoléčby. Nenesu žádnou zodpovědnost za vaše případné neúspěchy či úspěchy.

Tento materiál je informačním produktem. Jakékoliv šíření nebo poskytování třetím osobám bez souhlasu autorky je zakázáno a je porušením autorského zákona, které může být stíháno.

Pokud byste rádi obsah e-booku sdíleli s dalšími lidmi, pošlete jim odkaz na moje webové stránky. Děkuji za pochopení a respektování tohoto sdělení.

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *