Dnes jsem se rozhodla upéci jablečný štrůdl. Máme ho moc rádi. Po oloupání jablek slupky ještě využívám. 🙂
Dělám LAHODNÝ ČAJ Z JABLEČNÝCH SLUPEK.
Hrst slupek (dávám spíš více než méně, aby nebyl čaj mdlý) zalijeme horkou vodou,
přidáme špetku skořice.
Macerujeme cca 30 minut.
Poté čaj přecedíme.
Výluh krásně voní a je lahodný.
Má ale i léčivé účinky- posiluje organismus, dodává mu vitalitu, zejména po různých nemocích.
Můžeme jej popíjet 3x denně v době rekonvalescence a při únavě.
Jsem autorkou také e-booků : „Jak se stát bylinářem, když o tom zatím nic nevím. „
„Jak se vyznat v účincích rostlin.“
“Čarovná lékárna kolem našeho domu”
UPOZORNĚNÍ!!!
Při závažných zdravotních potížích vždy raději konzultujte lékaře ve vašem nejbližším okolí. V některých stavech je lékařská pomoc nezbytná a nelze se omezovat jen na postupy alternativní medicíny. Vhodné je též ubezpečit se, že se jedná jen o banalitu a nikoliv o život ohrožující stav. Léčivé rostliny jsou tu pro nás, mohou vám výborně pomoci v počátcích některých onemocnění, jako podpůrná terapie či preventivně. V žádném případě ale v závažných stavech nemohou nahradit lékařskou péči. Cílem tohoto webu je – informovat vás o mocné síle přírody, podpořit vás v možnostech samoléčby. Nenesu žádnou zodpovědnost za vaše případné neúspěchy či úspěchy.
Tento materiál je informačním produktem. Jakékoliv šíření nebo poskytování třetím osobám bez souhlasu autorky je zakázáno a je porušením autorského zákona, které může být stíháno.
Pokud byste rádi obsah e-booku sdíleli s dalšími lidmi, pošlete jim odkaz na moje webové stránky. Děkuji za pochopení a respektování tohoto sdělení.
–